Geluid- en/of licht huren

Je geeft een feestje bij je thuis, op het werk of ergens op een leuke locatie en je bent op zoek naar goed geluid en/of verlichting, om er een prachtig feest van te maken. In dat geval kunnen wij van HelloDJ je ook van dienst zijn. Wij beschikken over de beste sound en mooiste lichteffecten.

Omdat het niet voor iedereen logisch is hoe een en ander werkt komen wij het op het op de afgesproken datum en tijd  brengen, plaatsen en na het feest weer ophalen, dan weet je zeker dat het werkt :)... Heb je vragen, dan zijn wij gewoon voor jou bereikbaar. Let op: uitsluitend regio Twente en op basis van beschikbaarheid.

SET 1:  Een set 12"Electro Voice speakers op statief geschikt voor groepen tot 100 personen. Deze set is geschikt voor o.a. toespraken of achtergrond muziek. Wil je de set gebruiken voor uitsluitend muziek voor bijv. een bruiloft of dansfeest dan is een subwoofer (Sub15) een vereiste 

Huurtarief €150,00 per dag

Sub15: Deze subwoofer kan worden gebruikt i.c.m. de luidsprekers van Set 1 

In een grote ruimte kun je ervoor kiezen om er 2 te plaatsen, maar normaliter is 1 subwoofer voldoende

Huurtarief €85,00 per dag

Set Booth: Naast geluid en lichtapparatuur is het ook mogelijk om een DJ Booth te huren. Deze Booth is voorzien van een 55" 4K beeldscherm waar u alles op kunt laten zien. Van een fotoreportage tot aan films. De Booth staat op wieltjes en is makkelijk verplaatsbaar, daarbij zitten aan de achterzijde diverse stroompunten om andere apparatuur aan te sluiten. De zuilen met grote Moving Heads zijn optioneel (zie prijs Set Booth MH)

Huurtarief Booth €200,00 per dag

Huurtarief Booth MH €300,00 per dag (incl. zuilen en Movingheads)

SET LedPar: Deze licht set op statief maakt ieder feest compleet. We noemen deze set ook wel "Disco lampen" en bewegen op voorgeprogrammeerde programma's of dansen lekker op de muziek mee. Eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening.

Huurtarief €35,00 per dag

Set MG10XU: Een mixer is nodig indien je naast je muziekbron ook een microfoon of meerdere microfoons of geluidsbronnen wilt gebruiken. Met deze MG10XU van Yamaha kun je eenvoudig tot 4 microfoons of 6 externe bronnen aansluiten. CD spelers, tablets of mobiele telefoons met bijv. spotify of youtube of wat je maar wilt laten horen. Ook kun je het geluid, vooral bij zang voorzien van meer bass of hoge tonen en kun je effect geven zoals galm aan je microfoon. Wij zorgen dat het voor jou aangesloten zal worden.

Huurtarief €35,00 per dag

In iedere dag zit een feestje... HelloDJ

Set Uplight: Uplights zijn (4 stuks) led lampen met een zeer hoge lichtopbrengst die overal te plaatsen zijn omdat ze werken op een accu. Dus geen stroomsnoeren meer. De lampen kunnen mee knipperen op de muziek, maar ze kunnen ook op een vaste kleur worden ingesteld.

Huurtarief €45,00 per dag

Set RM: Een rookmachine geeft een speciaal effect aan lichteffecten. Deze rookmachine beschikt over een afstandsbediening en werkt op reukloze vloeistof. Wij zorgen ervoor dat de rookmachine volledig gevuld is met vloeistof zodat u er uren plezier van heeft. LET OP! Informeer vooraf of een rookmachine is toegestaan want rookmelders kunnen reageren op de rook! 

Huurtarief €15,00 per dag

Licht, geluid of een booth huren?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.

Boven de 40 Km rekenen wij €0.36 excl. BTW per gereden Km.

Leveringsvoorwaarden

  • Huur geschied op basis van beschikbaarheid.
  • HelloDJ kan zonder opgave van redenen een huuropdracht weigeren.
  • HelloDJ brengt en haalt in overleg met opdrachtgever de apparatuur en sluit deze ook aan.
  • Wij maken een copy van uw paspoort, ID kaart of rijbewijs. Deze gegevens worden na de huur verwijdert!
  • Binnen een straal van 30 KM is levering vrij van kosten. Boven de 30 KM rekenen wij €0,25 p/km excl. 21% BTW
  • Na plaatsing ontvangt u een huurcontract welke door beide partijen getekend zal worden.
  • Het huurbedrag wordt vooraf door huurder voldaan met een borg van €150,00 borg die HelloDJ indien alles correct en zonder mankementen en/of schade retour komt zal terug storten op de rekening van huurder.
  • Alle bovengenoemde bedragen zijn incl. 21% BTW tenzij anders aangegeven.