Wat maakt HelloDJ anders?

Music sounds better with you... Dat is al jaar en dag onze slogan en dat is ook waar het ons om gaat. Wij hebben passie voor muziek en dat willen wij delen met jou!  Samen met jou, de genodigden en de beste muziek zullen we de juiste sfeer creëren zodat jij en je gasten enorm gaan genieten en zich laten meeslepen door het ritme van de muziek. Wanneer jullie lekker chillen op lounge tonen en/of uit jullie dak gaan op de meest swingende muziek...als jullie genieten dan zie je onze DJ met een smile van oor tot oor!

Even terug in de tijd want HelloDJ is niet nieuw, maar is een geheel nieuw concept van initiatiefnemer en eigenaar DJ René. DJ René draait al sinds de eighties en is een veel gevraagd all-round DJ. Door zijn jarenlange ervaring in allerlei genres kan hij een succesvolle invulling geven aan ieder feest. Over de loop van de jaren is er een groot netwerk ontstaan van zeer goede DJ's en samen zijn deze krachten gebundeld en is HelloDJ ontstaan. HelloDJ selecteert zorgvuldig de beste DJ voor jouw feest, want iedere DJ heeft weer zijn of haar specialisme en is weer geschikt voor een ander soort party.

Wij hebben DJ's van jong (17 jaar) tot iets ouder :) (63 jaar)... Een schoolfeest of een teen-age party? Daar hebben wij een jongere DJ voor die matcht met het publiek en het feest helemaal aanvoelt. Maar word je bijv. 50 jaar en word je Abraham of Sarah dan is het wel lekker dat er iemand staat die ook plaatjes draaide toen jij uitging en je kan verblijden met de beste hits uit die tijd. Gaan jullie trouwen, dan zoeken wij de beste all-round DJ voor jullie uit, want (meestal) mag het een feestje worden en is het belangrijk dat deze breed is qua muziekkennis en inspeelt op het publiek. De mooiste dag van jullie leven.

Kortom... Music sounds better with you...