Een dag om nooit te vergeten, vol liefde, omlijst met prachtige muziek

Wij zeggen "Hello" tegen jullie bruiloft

De mooiste dag moet natuurlijk ook echt de mooiste dag zijn! Vanaf het moment dat jullie gasten aankomen moet de sfeer goed zijn, opbouwend tot een geweldig feest waar iedereen uit zijn dak gaat, precies zoals jullie dat in gedachten hebben. Samen met jullie maken wij van jullie bruiloft een onvergetelijke dag! HelloDJ is de specialist als het gaat om het creëren van een schitterend feest. Dit feest kan op allerlei manieren worden ingevuld, want jullie willen het net iets anders doen dan anders; sfeervol, relaxed, de voetjes van de vloer, uitbundig, met een thema, of lekker in de buitenlucht... de mogelijkheden zijn oneindig en wij bespreken alle opties graag geheel vrijblijvend met jullie.

Waar te beginnen?

Waarschijnlijk hebben jullie de datum van jullie huwelijk inmiddels bepaalt en stap 2 is dan de keuze maken voor de locatie waar jullie je bruiloft willen gaan vieren. De locatie is afhankelijk van hoe de dag eruit gaat zien en hoeveel gasten jullie gaan ontvangen. Door onze jarenlange ervaring willen wij hier graag met jullie in meedenken want wij kennen de mooiste plekjes om van jullie huwelijk een prachtig feest te maken. 

Nadat jullie de keuze hebben gemaakt voor de locatie en weten hoeveel gasten er komen is het belangrijk om te bepalen hoe jullie het trouwfeest willen gaan inkleden.

De Trouwlocatie

Zoals hierboven beschreven is een mooie trouwlocatie essentieel, want alles moet perfect zijn op jullie mooiste dag. HelloDJ kan jullie helpen bij het maken van de juiste keuze, van een hutje op de heide, tot aan een groot zalencentrum en van een chique locatie of een kasteel(tje) tot aan de beste bruiloftslocaties bij jullie om de hoek... Ook kunnen we adviseren over een goede Babs en of weddingplanner....vraag ons vrijblijvend.

Welke DJ show?

HelloDJ beschikt over diverse opties (zie hiervoor ook "Wat gaat het kosten?")

Jullie hebben de keuze uit verschillende DJ shows:

De 1e optie is onze "Premium show".... is een strakke witte Booth voorzien van een mega groot 55" 4K scherm. Naast deze Booth staan 2 verlichte zuilen met de allernieuwste zwarte movingheads (disco lights die draaien in diverse kleuren en figuren). Daarnaast staan rookmachines die i.c.m. de verlichting voor een heel mooi en bijzonder effect zorgen. Kortom, voor €795,00, is dit een complete show.

Optie 2, is de "Premium Plus Show" Deze show is maar liefst 3 meter breed en beschikt over 4 zuilen!

Een prachtige complete show met een groot 65" 4K scherm aan de voorzijde met daarnaast 4 zuilen in 2 verschillende hoogtes met daarop de nieuwste witte movingheads. (draaiende lampen met diverse kleuren). Naast deze set staat een geluidsset van het merk ElectroVoice bestaande uit 2 Tops 12" en een 15" subwoofer voor een perfect geluid. Verder krijg je bij deze show standaard 4 uplights om bijv. wanden uit te lichten, ledPars op statief en (indien de locatie het toestaat) een rookmachine.

Deze complete show heeft een prijs van €949,00 

Optie 3, The Sparkle. 

Deze show met maar liefst een 65" 4k beeldscherm in de voorzijde van de booth heeft de naam "The Sparkle"... Waarom "Sparkle" (Glinstering in het Nederlands)?

Deze nieuwe show heeft de uiterlijke kenmerken van de "Premium Plus Wedding Show" maar is geheel "Metallic Wit" gespoten, de ultieme kleur voor een huwelijk. Daarnaast heeft deze show 4 witte movingheads op de zuilen i.p.v. zwarte zoals bij de overige shows. 

Als eyecatcher heeft deze show naast 4 verlichte zuilen, 4 movingheads, 4 uplights, Led pars, een rookmachine, ook 2 (koudvuur)"Fonteinen" voor bijvoorbeeld de openingsdans of om jullie feest een zeer exclusief effect te geven

Deze meest complete show heeft een prijs van €1195,00 Meer info? 06-28277666

Trouwen in stijl doe je met "The Sparkle" 


Standaard leggen wij (ongeacht de show) op alle tafels viltjes neer met pennen waarop jullie gasten hun muzikale wensen kunnen aangeven. Natuurlijk draaien wij alleen de muziek die wij met jullie hebben afgesproken!