Trouwen in het buitenland

Trouwen is geweldig en al helemaal in het buitenland. HelloDJ heeft voor vele bruidsparen de bruiloft mogen verzorgen op de mooiste locaties in het buitenland. Van een bruiloft in Duitsland, tot een bruiloft rond de prachtige meren in Zweden of in een winterse omgeving in een kleinschalige berghut in de Oostenrijkse of Zwitserse sneeuw. Maar wat dachten jullie ervan om jullie huwelijk te bezegelen op Ibiza, Mallorca of op een schitterend Frans Chateau? Wij kunnen jullie wegwijs maken in de bijzondere wereld van het trouwen in het buitenland.

Jullie huwelijk onder de zon...
Jullie huwelijk onder de zon...
of in de sneeuw...
of in de sneeuw...
of maak er een beachparty van
of maak er een beachparty van

Neem jullie eigen HelloDJ mee...

Wij verzorgen de muziek op jullie trouw locatie. Wil je een echt feest maken dan heb je een Nederlandse DJ nodig. Hij/zij kent de muziek die jullie willen horen en is er niet alleen in de avond maar ook, desgewenst, gedurende de dag. HelloDJ is aanwezig tijdens de ceremonie, niet alleen omdat wij dat natuurlijk super leuk vinden, maar ook om dat ene speciale nummer van jullie tweetjes te draaien of die geweldige sfeer te creëren tijdens dit romantische moment waar jullie naar toe hebben geleefd. Dat maakt het bijzonder! Misschien willen jullie verlichting, een microfoon, een rookmachine, vuur fonteinen of zijn er andere wensen, ook hiervoor kun je bij ons terecht... 

Hoe pakken jullie dit verder aan?

Veel bruidsparen die trouwen hebben of een buitenlandse partner en/of affiniteit met een bepaalde streek of land. Wat de reden ook is, trouwen in het buitenland is super speciaal. Maar waar begin je? In Nederland zouden jullie kiezen om je hele familie, vrienden en collega's uit te nodigen. Een zaal is dan al snel gevuld met 150+ mensen, iets dat je niet snel doet in het buitenland... (het mag natuurlijk wel :) ). Voor bruiloften in het buitenland nodigen bruidsparen meestal hun meest dierbare vrienden en familie uit, want het is, afhankelijk van waar jullie gaan trouwen, nogal wat om voor iedereen een hotel/kamer te reserveren. Hebben jullie de keuze gemaakt dat jullie dit avontuur aan gaan? Neem hiervoor dan ruim de tijd of kies voor een weddingplanner, die zorgt dat jullie geheel ontspannen aan jullie bruiloft beginnen. 

HelloDJ kent de beste weddingplanners en kan deze vrijblijvend aan jullie voorstellen. 

Een weddingplanner zorgt ervoor dat jullie bruiloft DE droombruiloft wordt die jullie in gedachten hebben. De locatie(s) waar jullie trouwen wordt geboekt, eten en slapen, maar ook de ambtenaar van de burgerlijke stand, de fotograaf en op de grote dag de kapper wordt geregeld. Kortom, een weddingplanner is zeker aan te raden.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.       06-28277666 

Wat gaat ons dit kosten?

Jullie eigen DJ, van HelloDJ, mee naar jullie huwelijk in het buitenland is de garantie voor een prachtig feest en goede hulp en ondersteuning waar nodig. De kosten zijn afhankelijk van waar het feest is, hoe lang wij met jullie mee gaan, want soms kiest men de dag voor of na de grote dag voor een pre- of afterparty. Welke show kiezen jullie en kunnen wij er met de auto komen of moeten we met het vliegtuig? Zomaar een paar dingen die wij moeten weten... Meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.