Hello Campings, Vakantieparken & Hotels 

Ook deze zomer weer op zoek naar entertainment voor uw gasten? HelloDJ is er om samen met u uw gasten een spetterende middag en/of avond te bezorgen.

De zomer ☼ van 2023 is weer in aantocht en natuurlijk ontvangt u uw gasten met open armen, want daar leeft u het gehele jaar naar toe. U wilt uw (jonge) gasten wat leuks bieden en denkt ieder jaar weer na over hoe dit in te vullen. Wij van HelloDJ hebben een aantal leuke en betaalbare opties voor u ☼... Wilt u wat anders? Wij denken graag met u mee.

(Kids) Disco / (Nederlandstalige) Feestavond - FeestQuiz - (Pool) Party 

HelloDJ is met meer dan 25 jaar ervaring een gevestigde naam als het gaat om de mooiste feesten in binnen en buitenland en zullen ook voor u een passende invulling geven aan een mooie middag en/of avond.

Denk hierbij aan een kids disco, Disco of Nederlandse hits avond, Happy Summer Picknick middag ☼, Ibiza Lounge night, zwoele Hot Summernight of een leuke interactieve Pub Quiz ►

Onze "Premium" show

HelloDJ beschikt over

 • De beste DJ's voor ieder event ♪♫
 • Een perfecte licht en geluidsshow 
 • DJ Booth voorzien van 55" of 65"beeldschermen

Een verzoekplaatje aanvragen? Dat is zo geregeld met onze "verzoekviltjes" die wij samen met onze herkenbare pennen op alle tafels leggen

SPECIALE ZOMER ☼ AANBIEDING

Wij hebben voor u een "aanbieding" gemaakt waarmee u uw gasten kunt vermaken. Deze aanbieding is uitsluitend van toepassing op de Zomer van 2023 en op basis van beschikbaarheid voor campings, vakantieparken en Hotels. 

AANBIEDING*

 • Kids disco - De leukste muziek voor kinderen tot ±12 jaar (max. 4 uur)  € 495,00 (Normaal €795,00)
 • Disco of (Nederlandstalige) feestavond 18+ (max. 4 uur) € 595,00 (Normaal €795,00)
 • Kids disco en Disco of (Nederlandstalige) feestavond samen € 850,00 (Normaal €1590,00)
 • Snappshot Party app - € 85,00 (Normaal €135,00) ABSOLUTE AANRADER! :)
 • Feest Quiz - een ±2 uur durende kennisquiz voor het hele gezin € 225,00 

Tarieven zijn incl. BTW  - Boven de 40Km rekenen wij € 0,36 per / km excl. 21% BTW


Iets extra's en iets unieks? Kies dan voor Snappshot en breng uw gasten in extase met deze interactieve foto-app.

Al onze DJ Booth's beschikken over een 55" of 65" 4K beeldschermen, en uw gasten over een mobieltje. Met Snappshot is iedereen fotograaf, want foto's maken is het leukste dat er is. Via de Snappshot app worden de foto's verzonden naar ons beeldscherm en ziet iedereen zijn of haar foto binnen enkele seconden terug op het scherm... 

De volgende dag ontvangt u alle gemaakte foto's in uw mailbox.


FeestQuiz

Een FeestQuiz is super leuk en de teams strijden tegen elkaar en het beste team wint fantastische prijzen :) De Quiz bestaat uit meerdere rondes met o.a. een ronde:

 • Algemene vragen
 • Muziek ronde (met geluidsfragmenten)
 • Fotokaarten ronde - (Raad wat er op de kaart staat)

Daarnaast is er een ronde voor de Team Captains. Tussendoor is er een pauze en kan iedereen een drankje doen en uw quizmaster de tussenstand uitrekenen.

Kortom, een mooie interactieve avond met de mede gasten!

HelloDJ is "Echt Twentsch" en daar zijn wij trots op! Wij hebben dit keurmerk omdat wij inkopen in Twente, gevestigd zijn in Twente en draaien met 100% Twentsche DJ's 


    .

Wie Wat Waar...

Onderstaand onze contactgegevens... direct contact? kies dan voor de chat onderaan ☼ Zijn wij niet in de gelegenheid om te reageren laat dan uw emailadres of telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op.

HelloDJ

Koolwitje 16 - 7559 ES HENGELO Ov.

0628277666 of 0619761199

info@HelloDJ.nl